cevap
10,000 çalısanı bir araya toplamak önemli olabilir ama biz 10.000 ulasamıyorsak 5.000 ulasabiliriz o 5.000 diğerlerine ulasabilir.iyi bir organizasyon sart buda büyük bir sermaye büyük bir güç gerektirir.konuyu bölgelere,illere,ilçelere ve büyük şehirlerde tekrar bölgelere bölmek gerekir.bir disiplin içersinde yapılırsa her şey basarıla bilir.ayrıca biz orta doğu gibi stratejik bir bölgede en güçlü konumda bulunuyoruz ama daha forklift üreten bir fabrikamız bileyok,çözülcek sorun çok biz her zaman ucuz eleman çok para,az iş çok para ama nereye kadar.daha forklift camiasında bir dostluk örneği bile yok herkez birbirinin müşterini,elemanını ayartmak için uğrasıyor.saygınlık diye bir cümle kullanmısınız ben inanıyorum bu cümleye yada inanmaya çalısıyorum türkiyede forklift camiası 20 büyük firmayı geçmez en büyükde 10 firmayı,yani saygın ortaklarıyla beraber 30 kişi diyorsunuz.asıl saygınlık kazandırmamız gerekenler müşteriye giden servis elemanlarıdır.Düşünsenize eleman servise gidiyor arızalı olmayan makinanın kartı arızalı diyerek değiştiriyor.Şimdi ne olucak saygın patronunamı üzüleyim,elemanın yaptığınamı,giden milli servetemi,yoksa müşteriyemi.Yani öncelikli iş saygınlara düşüyor,uyarmalı o paraya ihtiyacı olmadığını elemanının beynine inceden inceden işlemeli. Saygılarımla Görkem DURMUŞ
|