|
||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
tesekkur ederim syn ismail kocabas ilgili mail okudum bununla ilgili bilgileri en kýsa zamanda bilgilendiriliceksiniz iyi calýsmalar ..::ARSLAN FORKLiFT::..
|
|
|||
|
ÝSMAÝL BEY,
KÝRALAMA FÝLOMUZDA BULUNAN YAKLAÞIK 870 ADET FORKLIFT ÝÇÝN TEKLÝF VEREBÝLÝRÝZ,ANCAK BÝZE ÝHTÝYACINIZ OLAN FORKLÝFTÝN / FORKLÝFTLERÝN AÞAÐIDAKÝ ÖZELLÝKLERÝNÝ BÝLDÝRÝRSENÝZ SÝZE DAHA SAÐLIKLI BÝLGÝ VEREBÝLÝRÝZ. KAPASÝTE: ASANSÖR TÝPÝ VE YÜKSEKLÝÐÝ : MOTOR TÝPÝ : DÝZEL, AKÜ , LPG LASTÝK TÝPÝ AKSESUAR / ATAÞMAN : ÇATAL KAYDIRMA , KABÝN ,AYDINLATMA V.S. ZÝYA ÜNAL ERÜNLÜ JLG KOORDÝNATÖRÜ Hasel A.Þ. Ostim mahallesi 352. sok. No:7 Ostim /Ankara- 06370 Turkiye TEL : +90 312 3543484 MOBILE : +90 533 2702494 FAX : +90 312 3543463 mailto:ziya.erunlu@hasel.com ..:: Hasel İstif Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Åž ::.. |
|
|||
|
Ýsmail Bey,
kiralamayý düþündüðünüz forklift veya forkliftlerin aþaðýdaki özelliklerini bildirmenizi rica ederim. Saygýlarýmla KAPASÝTE: ASANSÖR TÝPÝ VE YÜKSEKLÝÐÝ : MOTOR TÝPÝ : DÝZEL, AKÜ , LPG LASTÝK TÝPÝ AKSESUAR / ATAÞMAN : ÇATAL KAYDIRMA , KABÝN ,AYDINLATMA V.S. Ümit Bingöl Satýþ Sonrasý Hizmetler Sorumlusu Formak Forklift Pazarlama Ltd. Þti. TEL. (216) 451 61 61 Pbx Dahili : 5006 Cep : (533) 302 56 35 FAX. (216) 451 61 60 e-mail: service@omturkiye.com Web : Formak Forklift Pazarlama Ltd. Þti., OM Pimespo, Forklift, Forklift Servis, Forklift Kiralama Ýstanbul / Türkiye |