![]() |
|
|
|||||||
| Forklift Genel Genel Bilgi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | Stil |
|
||||
|
Bu şekilde uygulama daha önce birkaç forkliftte oldu ve aldığım sonuçtan hem kendim hemde müşterilerim mennun kaldılar bana telefonla ulaşırsanız yardımcı olabilirim size .
Haluk OĞUZ TUNÇ İSTİF SAN.TİC.LTD.ŞTİ. 0216 3641531 DH 26 Konu lukluk tarafından (14-09-2007 Saat 06:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
FORKLİFT VE REACHTRUCK larınızdaki hertürlü arızayı buraya yazın arızalarınızı birlikte gidermek için yardımcı olmaya çalışayım size
![]() no travel, arızası bu aralar sık sık veriyor makınanın yanına gidince arıza yok servise geliyorum bir tellefon geliyor gene yazıyor diye.kafayı yemek üzereyim |
|
||||
|
bieboys kardeşim merhaba bence senin arıza eksoz rulmanından kaynaklanıyor .senin arızan kimbilir nerde bir bilene soralım tanıdığım bi mümeccim var istersen
yahu kardeşim hangi makina hangi marka hangi model bi yazsanda oşekilde yardımcı olsam sana daha iii olur demi |
|
||||
|
Slm arkadaşlar 1993 model çukurova çf180 istifte normal yürürken yağ sıcaklığı 70 f olunca ileriye yürüyüş duruyor. Fakat geriye dogru yürüme devam ediyor. Makina 1 saat kadar durunca tekrar yürümeye başlıyor yağ sıcaklığı 70 f olunca tekrar ileriye yürüyüş duruyor. Acaba forklifin problemi yön valflerinden olabilir mi? Yağ belirli bir sıcaklıga gelince yön valfinin bobini sıkıyor olabilirmi? şimdiden teşekkürler.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | Konuyu değerlendir |
|
|