![]() |
|
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme | Stil |
|
||||
|
1 ay içinde en çok konu açan iki üyemize forklift hediye ediyoruz.. 15 Ocak 2008 tarihine kadar en çok konu açan bir üyemize tam fonksiyonlu,kendinden şarjlı uzaktan kumandalı forklift hediye ediyoruz. 15 Ocak 2008 tarihine kadar en çok konu açan 2 inci üyemize lastikten kurmalı bir forklift hediye ediyoruz. (Forklift'lerin ikiside gerçeklerinden ölçeklidir) ![]() (Konu sayısı 100'ün altında olanlar sıralamaya giremeyecektir)
||||
|
bu tarihten itibaren olması daha doğru,başkalarınıda şans tanıyalım
![]()
||||
|
Hediyeyi vermediğimi kim söyledi fazladan 2 tanede kendime getirttim,bieboys rica etsem arama dan gelişmiş arama yapıp kullanıcı adına göre konularını arattırıp sayısını burayada yazarmısın.
Ben 57 görüyorum,yukarıda açılan konuya bakarsan (Konu sayısı 100'ün altında olanlar sıralamaya giremeyecektir) diyor. Herkez neyi soruyor ben anlamadım.
||||
|
Direk Ana Sayfadan Kendi kullanıcı adına üstüne tıklayarakta bakabilirsin,açtığın konu sayısı 57
konulara yazdığın cevap:52 deneme
Konu truck tarafından (24-01-2008 Saat 09:50 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
bieboys
bir üstteki mesaja bakarsan deneme diye birşey yazdım otomatik olarak forum sistemi oraya değiştirme tarihi ve saati atıyor,bu üyelerde açık, bir konuya nokta bile eklesen o ne zaman eklendi yazar. Kusura bakma ama ithamların hiç hoşuma gitmedi. O kampanya 15 Ocakta bitti,yakında yenisini başlatırım. (bu arada konuyada bakarsan en üstte ne zaman saat kaçta açılmış görürsün)
Konu truck tarafından (24-01-2008 Saat 09:58 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Verilecek şey sorun diğil bieboys,burda yazmak istemiyorum ama bayağı bir ücret verdim aldığım şeylere konu sayısını düşük tut diyorsun,şu an sitede zaten toplam 168 konu var bu sektörde işe yarayacak şeyler bulmak zor çünkü herkes elinde olan şeyi saklamaya çalışıyor,buraya gelenler hiçbiryerde bulamıyacağı şeyleri buluyor ,çok şirkette bu site sayesinde müşteri buluyor ama bir teşekkür bile etmiyor bakıp çıkıyor o yüzden bazı konuları şifreli yapıyorum artık sadece siteye faydası dokunan üyelere şifreleri vereceğim,hiç olmazsa elindekileri paylaşmayı bilenler yararlansın.
Kırdıysam ben özür dilerim
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | Konuyu değerlendir |
|
|